Excursies

Een boswandeling maken met het ontwakend koor van zangvogels in de ochtend? Of lekker avontuurlijk ’s avonds in het donker met de kinderen op zoek naar vleermuizen? Of misschien wilt u graag een gids mee die u wijst op verschillende dier- en plantensoorten tijdens een wandeling door een natuurgebied. In overleg met u kan Ecobureau Merula een excursie organiseren die past bij uw wensen.

In het verleden heeft EM bij diverse evenementen excursies gegeven, bijvoorbeeld tijdens de Nationale Nachtvlindernacht, de Nacht van de Nacht, de Soortendag van Natuurmuseum Fryslân, de Soortenzoekdag van Heemtuin Zaandam en tijdens het congrestival This side of Paradise.

Ook heeft EM in het veld gastlessen gegeven aan studenten van de opleiding Milieukunde van Hogeschool Van Hall Larenstein over vogels in Natura-2000 gebieden Duinen Ameland en het Balloërveld. Voor studievereniging Animoso van de opleiding Diermanagement heeft EM nachtvlinderexcursies georganiseerd en daarnaast organiseert EM ook excursies voor particulieren, zoals een ecologische stadswandelling.

Weight: 
4